söndag 13 oktober 2013

Färgstarka dagar

De senaste dagarna har bjudit på något alldeles extra i form av färger, värmande sol och blå himmel. Vad kan man mer begära egentligen. Vi har passat på att tömma och återställa alla krukor som har varit fyllda med sommarens blomster. Återstår lådorna med pelargonerna som får stå ett tag till. De brukar ge med sig först när frosten blir alltför ihärdig. Idag har vi gästat Mariefred och Gripsholms slott där vi övernattar istället för att ge oss in i söndagstrafiken norrut mot Stockholm.


9 kommentarer:

  1. Visst är det mysigt att vara ute med husbilen och njuta av all färgprakt naturen bjuder oss denna tid på året. Kram, 3M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen, det gäller bara att ha lite fantasi och passa på att se på och göra sådant som man lätt glömmer bort eller lågprioriterar.

      Radera
  2. Mariefred är mysigt att besöka!
    Skulle vara några platser till bara!
    Själv har jag polerat plastblommorna

    SvaraRadera
    Svar
    1. I natt var vi helt solo vid småbåtshamnen nedanför Gripsholms värdshus. Det ska finnas en plats till bortom brandstationen tror jag.

      Radera
  3. Jag avundas er som har tid att vara ute och resa i denna otroligt vackra höst. Njut och ha det gott vänner. Kram.

    SvaraRadera
  4. Vi gör turer runt Mälardalen så här års, fram till att snön lägger sig. Det är mycket vackert på många ställen just nu.

    SvaraRadera
  5. Visst är det härligt att kunna åka ut med sitt eget hus och stanna till precis vart man vill:-))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är en del av tjusningen med husbilen. Även om inte söker avskildhet precis, vill gärna stå där det finns liv och rörelse. Helst med utsikt nära vatten.

      Radera
  6. Sån fägring du bjuder på! Ha dé gott!

    SvaraRadera