torsdag 8 augusti 2013

Långe Jan

Öland har återigen visat att här är det ljuvligt att vara på sommaren, vissa dagar faktiskt så pass varmt att skuggan har känts som den mest naturliga platsen. Vi har denna gång koncentrerat oss på den södra delen med besök i bl.a. Stora Rör, Mörbylånga, Degerhamn, Långe Jan, Eketorp och Grönhögen.  Vi har vilat ut och övernattat på de utmärkta och populära husbilsplatserna i Degerhamn och Grönhögen. Nellie älskar husbilslivet och alla nya platser som hon får utforska. Hon är speciellt intresserad av harpluttar.

4 kommentarer:

  1. Öland har mycket att erbjuda och vi tycker speciellt om södra Öland. Lite lugnare, speciellt i semestertider. Visst är det bra med alla dessa ställplatser i hamnarna. Kram, 3M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tycker dock att Mörbylånga kommun är alltför njugga till husbilsturismen. Det finns ju jättebra ställplatsområden i Mörbylånga, men där tillåts inte husbilar efter 18:00. Mycket märkligt!
      Det måste vara en politiker med koppling till campingen som ligger bakom detta.

      Radera
  2. Öland var ju en trevlig återupplevelse i maj!

    Det kommer mera när vi får tid nästa år!

    Lev väl!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det skulle kunna göras mycket mer för husbilsturismen på Öland. Hoppas att läget har förbättrats ytterligare tills dess att ni kör över bron igen.

      Radera