måndag 5 augusti 2013

Dunka dunka i Borgholm

Två härliga sommardagar har vi fått njuta av i Borgholm med stålande sol, utsikt över Kalmarsund och två romantiska solnedgångar. I går (söndag) var det högtryck på hotell Strand både på eftermiddagen i hettan och på kvällen. Förstår inte riktigt dagens musik där artisterna bara skriker och vrålar samt med en ljudnivå på instrumenten, speciellt basens dunka dunka, som tillsammans absolut är grunden för tinnitus. Fortfarande mycket turister som strosar fram och tillbaka på gågatan i Borgholm.

6 kommentarer:

  1. Liv och rörelse i Borgholm, men det finns lugnare ställen på Öland som erbjuder precis lika fina solnedgångar. Tråkigt att Marianne är så dålig annars kunde vi ju ses när ni är så nära, men missa inte Timmernabben, Kalmarsunds pärla, när ni drar norrut. Kram, 3M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ställplatsen nere vid reningsverket är speciell med dess centrumnära läge. Otur att Marianne inte är helt frisk. Gjorde idag ett besök nere i Mörbylångas hamn, vilket fint ställe, men där är vi inte välkomna att nattparkera, synd tycker vi.

      Radera
  2. Dunka, dunka är jobbigt framför allt när man ska sova det blev även vi varse när vi var i Trosa. Öland är annars väldigt fint.

    SvaraRadera
  3. Som tur var slutade musiken spela vid 23-tiden. Tror att boende i området ställer vissa krav på hotell Strand. Visst är Öland en fin plats för oss med husbilar.

    SvaraRadera
  4. Borgholm lockar ju många och det blir lätt håll i gång, men det är ju också kul att stå centralt ibland. Ha dé fortsatt bra! Elisabeth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Närheten till folkliv, butiker, restauranger och torghandel har absolut sin tjusning, blir aningen enformigt annars.

      Radera