lördag 2 februari 2013

Andalucia del Mar

Det kändes lite vemodigt idag när vi efter 32 år sålde vår fantastiska andelslägenhet som ligger ett stenkast från Medelhavet med gångavstånd till Puerto Banus och nära till Marbella. Härliga minnen och massor av upplevelser i form av både golfbanor, landskap, kultur, marknader, restauranger, nattliv, sol och medelhavsbad. Solen, den behagliga värmen och alla trevliga människor som vi har träffat genom åren har satt djupa spår i själen. Varav några blivit goda vänner även här hemma. Nu vänder vi blad och sätter upp nya mål.

6 kommentarer:

  1. Jag förstår att det kan kännas vemodigt efter så många år.

    Ni får trösta er med den rullande lägenheten!

    Bara min hustru blir fri så drar vi nog ner till havet över vintern!
    Kanske man kan gästa CFS?

    Lev väl!

    SvaraRadera
  2. Vill vi så kan vi hyra en lägenhet om saknaden skulle bli för stor, tror dock inte det efter så många år, det finns annat som lockar och går på fyra hjul.

    SvaraRadera
  3. En lägenhet i Marbella i all ära, men tänk så mycket platser som ni kommer att få se, när ni rullar runt i hela Europa på fyra eller kanske sex hjul. Vi önskar er allt gott på nya äventyr. Kram från oss.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis, det är så vi tänker och har känt under senare år. Ibland tar det bara lite tid innan beslutet har mognat.

      Radera
  4. Var sak har sin tid. Det gäller att tänka på att allt som man gör som för en framåt i livet är positivt. Ni har säkert många härliga minnen att tänka tillbaka på om det blir tungt. Ni har ju husbilen och kan göra hur mycket kul som helst. Det kanske också är dags att upptäcka hela Sverige också. Du ser det finns hur mycket som helst! Ha det så gott! Hur går rehabiliteringen? 3 M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, att det finns annat än den spanska solkusten och golfbanor det har vi verkligen upptäckt under senare år med husbilen. Nu är det än mindre aktiviteter som stör och begränsar framtida resor med husbilen. Rehabiliteringen går bra, idag har jag kunnat gå med enbart en krycka. Det är stor framgång för mig.

      Radera