måndag 21 januari 2013

Billigare mobilsurf i utlandet

Nu äntligen finns det chans till billigare och enklare mobilsurf på internet i utlandet för bl.a. oss som åker ner på kontinenten med husbil. Ett svenskt företag har utvecklat ett nytt SIM-kort som känner av landet där man befinner sig och loggar in på det lokala nätet. SIM-kortet som kommer att kosta 149 kr/mån testas just nu och kommer även att fungera här hemma i Sverige.

6 kommentarer:

  1. Intressant, mycket, för oss mobila!

    Lev väl!

    SvaraRadera
  2. Det låter ju nästan för bra för att vara sant! :)Det måste man ju hålla koll på!

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset, återkom när du vet mera. Kram.

    SvaraRadera
  4. Ja, detta svenska företag är värt att följa och hålla koll på. Återkommer så snart ny info dyker upp.

    SvaraRadera
  5. Vi var inne och tittade på deras hemsida. Det kommer säkert att bli bra när de förhandlat klart med de övriga länderna i Europa. Det var ju inte mer än några länder (3-4) som var med nu i början. Men tänk vad skönt att slippa att ha dessa olika kort med sig hela tiden för att vara oberoende. Vi ser verkligen fram emot utvecklingen och håller tummarna att det kommer att gå fortare än de tänkt. Bra med konkurrensen också. En lite halvskum bransch där de roffar åt sig ganska mycket pengar. Vi kollar längre fram. Tack för ditt tips! 3 M

    SvaraRadera
  6. Denna typ av SIM-kort har jag väntat på länge, det kommer troligen att medföra lägre priser för mobilsurf. OBS ! Samtal via telefon ligger utanför denna kommande tjänst.

    SvaraRadera