fredag 27 juli 2012

Malmös riviera

Få platser i landet kan konkurrera med Malmös långa badstrand från Sibbarpsbadet, nära Öresundsbron, till i princip stranden nedanför Turning Torso. Speciellt varma sommardagar likt dom senaste dagarna. Mängder av människor på stranden och massor av parkerade bilar på alla tillgängliga och möjliga parkeringsytor. Vi har precis njutit av sommaren i Sibbarp med utsikt mot Öresundsbron. Solen och hettan gjorde att vi mest hela tiden satt i behaglig skugga under trädens bladverk och njöt av en lätt svalkande bris från Öresund.

2 kommentarer:

  1. Ibland blir man förvånad att efter hela Öresund är det fantastiska sandstränder och väldigt fint. Vi brukar ofta hälsa på hos vänner som relativt nyligen flyttade till Råå utanför Helsingborg och det är lika fantastiskt där. Vi brukar stå med husbilen precis ovanför "vallen". Helt underbart. Ha det fortsatt skönt. 3 M

    SvaraRadera
  2. Ja där ser man vad lite man vet om hemmaplan. Man är bara glad att bommarna går upp, när man närmar sig betalstationen och någon sensor har läst av "Brobitzet" i vindrutan.

    SvaraRadera