lördag 4 maj 2013

Naturkrafter

Vi har besökt Östergötland och framförallt Linköping under några härligt soliga dagar. Nästan som en sommardag igår. Man nästan kunde höra hur knoppar sprack och allt var igång för att ta vara på värmen och sommarmånaderna. Det är lika fascinerande som vanligt att se hur naturens krafter driver på utvecklingen av blad och blommor. Jag har en lite speciell känsla för kastanjeträden som jag tycker är mycket vackra träd. Några träd är redan en god bit väg till full blomning.


4 kommentarer:

  1. Naturen och de upplevelser vi ser och gör denna tid på året är helt oslaggbart. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Matts, ja nu gäller det att ta vara på tiden och njuta i fulla drag. Hoppas att vi ses på Öland.

      Radera
  2. Det är den absolut bästa årstiden nu. När allt grönskar och blommor slår ut så det knakar. Alla färger och all prakt, man kan inte få nog. Det är det värt trots att näsan och ögon rinner på grund av pollenallergi. Får stoppa i sig en extra tablett med antihistamin för njutas ska det. Hoppas ni får det trevligt på Öland bland alla andra Kabevänner. Kör gärna in i Nabben på tillbakavägen. En fika går väldigt bra! Må så gott! Kram 3 M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sitter på Kapelludden och blickar ut över Kalmarsund med soldis och 22 gr varmt, härligt. Tack, vi kommer troligen att passera Timmernabben på återvägen. Tänkte först göra en avstickare till Karlshamn för att installera en alugastank. På hemvägen ska vi göra ett stopp i Gryts skärgård.

      Radera