måndag 3 december 2012

Nikons fotoskola

Igår deltog jag för första gången någonsin i en fotokurs på Folkuniversitetet. Det var en introduktionskurs som anordnades av Nikon School bara för oss som fotar med systemkamera. Bra kurs med många ahaupplevelser och flera bekräftelser på sådant som man under åren klurat ut själv utan att tidigare ha förstått vidden på och möjligheterna. Kursen gav faktiskt mersmak.

4 kommentarer:

  1. Det låter riktigt spännande. Jag gick med i en lokal Fotoklubb i hopp om att lära mera, men kände det mer som inbördes beundran hos många. Nu har jag slutat att gå. Proffsen vill inte dela med sig. Lycka till med din kamera och ditt nya lärande. Kram från "mörka" Småland.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Läraren var Janne Arleklint som är en naturfotograf, han visade upp ett enormt kunnande som han faktiskt delade med sig på ett bra sätt. Jag fick faktiskt mersmak och ska gå en fortsättningskurs i slutet av februari.

      Radera
  2. Kul med fotokurs! Att fotografera är kul, och jag skulle gärna lära mig mera! Nu blir det mest "trial and error" ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det kul, speciellt om det finns någon som vill se på bilderna. Alla bilder blir inte bra, då är det bara att kasta. Då och då gör jag ett röj på hårddisken.

      Radera